Prekidi Wi-Fi konekcija na Microsoftovom tabletu

Stotine korisnika Surface tableta ovih se dana požalilo Microsoftu da bug u Wi-Fi-u blokira njihovo surfanje Internetom. Microsoftov Answers forum svako malo biva poplavljen prigovorima korisnika koji kažu da su slaba jačina signala i limitirana konektivnost jedina upozorenja koja dobivaju od svojeg tableta.

Korisnici se žale da im se odjednom bežična konektivnost označi kao “limitirana”, te onemogućuje pristup Internetu, a jedini lijek je restartanje tableta, koje riješi problem, ali samo na određeno vrijeme, jer se isti problem ponavlja.

“Problem čini tablet neupotrebljivim za sve praktične svrhe”, kaže jedan od korisnika Eric Linneman.

Za sada još nema službenog priopćenja o navedenom problemu, no jedan Microsoftov inženjer je ostavio poruku kako tvrtka trenutno istražuje o čemu se radi.

Čini se kako je problem opet u softveru, kao što je bio slučaj s prekidima zvuka, pa je za očekivati kako će Microsoft izdati novu zakrpu koja bi navedeni bug trebala riješiti.

Kada su neki forumaši rekli da problem možda leži u routerima korisnika koji imaju navedenih poteškoća, javili su se drugi koji su rekli da u kući osim Surfacea imaju računala, tablete drugih proizvođača i Xbox konzole koje savršeno funkcioniraju s Wi-Fi-em.

Nakon jučerašnjeg izdavanja prve zakrpe, Microsoft je rekao da donosi dodatnu stabilnost i unaprjeđuje performanse, no niti jednom riječju nije spominjao bugove.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...