Dva psa čuvara gotovo rastrgala ženu, spasili je u zadnji čas

Dva njemačka ovčara su u ponedjeljak oko 9 sati gotovo rastrgala gospođu srednjih godina u karlovačkom predgrađu Ilovac. Gospođa je ušla u ograđeni prostor koji koristi nekoliko tamošnjih poduzeća, a spasila su je dva zaposlenika stanice za tehnički pregled vozila.

Drama je trajala desetak minuta, a Robert Juraić i Matija Novak, muškarci koji su spasili napadnutu gospođu, ispričali su za Slobodnu Dalmaciju kako se sve dogodilo.

“Kolega i ja smo izašli iz zgrade i vidjeli drugog kolegu kako udara po ogradi. Čuli smo zatim i zapomaganje i glasan ženski plač. Pogledao sam preko i vidio dva psa kako napadaju ženu. Izgledalo je kao u horor filmu, nisu je samo grizli, već trgali poput zvijeri i vukli svaki na svoju stranu. Preskočio sam i krenuo u pomoć, a kolega je otrčao po lopatu. Počeo sam vikati. Drugi kolega bacio mi je neku batinu, ali kad sam se sagnuo, pas me ugrizao za ruku i odmah se vratio na gospođu. Trgali su je, krv je curila na sve strane. Pridružio mi se i kolega s lopatom i nekako smo ih uspjeli udaljiti”, ispričao je Matija.

U tom trenutku u krug ograde ušla su dva automobila, pa su slučajni prolaznici unijeli gospođu u jedan auto, dok je drugi jurio prema psima kako bi omogućio Juraiću i Novaku bijeg iz ograđenog dvorišta.

Karlovačka policija je potvrdila da se napad dogodio, ali o detaljima nisu izvijestili, pa se ne zna ni čiji su psi. Iz bolnice su primili obavijest da je gospođa teško ozlijeđena.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...