Grad odustao od kupovine automobila vrijednog pola milijuna kuna?

Nakon niza medijskih prozivki te gradonačelnikovog pokušaja objašnjavanja potrebe za kupovinom nove limuzine, Grad Zadar, kako neslužbeno doznajemo, odustao je od kupovine novog službenog vozila.

Grad je, naime, 14. studenog putem sustava elektronske javne nabave iskazao interes za kupovinom luksuzne limuzine vrijedne skoro pola milijuna kuna, točnije 425 tisuća. Neslužbeno, gradski su se oci već i odlučili koje će vozilo krasiti parking na Bedemu. Trebao je to biti VW Passat, kojem očigledno, nije suđeno da dođe u vlasništvo Grada.

Potvrdu ov informacije od Ivane Dadić, glasnogovornice Grada, nismo mogli dobiti u trenutku objave ovog teksta jer ista, bez gradonačelnika koji jutros nije na svom radnom mjestu te ne ogovara na pozive, nema i ne može znati.

Podsjetimo, Grad se na kupovnu novog vozila sredinom studenog odlučio zbog visokih troškova održavanja postojećeg Audija, na kojeg je godišnje utrošeno više od 120 tisuća kuna za održavanje, a okarakterizirana je kao iznimno nesigurnom zbog – ispadanja kotača. Zanimljivo je kako je Grad zahtijevao i sportski ovjes na novom vozilu, zbog čestog prometovanja na relaciji Zadar – Zagreb i to Ličkom magistralom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...