Humanitarni pohod pripadnika Tornada zaboravljenom branitelju

Potreba za pomaganjem, koja se posebno ističe u blagdansko vrijeme, potaknula je pripadnike Tornada na još jednu humanitarnu akciju. Sredstva koja su već neko vrijeme prikupljana a nisu pronašla svoju konkretnu svrhu, ovog su vikenda uručena zaboravljenom hrvatskom branitelju iz Islama Grčkog, Tomislavu Šantiću.

Uvidjevši kako Tomislav živi te kako preživljava sa svega 150 kuna braniteljske mirovine, zadarski Tornadovci učinili su hvale vrijedan potez, uručivši mu prikupljen iznos, te su mu istom prilikom, prigodno, darivali prijeko potrebnim živežnim namirnicama, hranom, pićem i kozmetikom.

Za uspomenu, Šantiću je uručen navijački šal prepoznatljivih boja Tornada.

Podsjetimo, pripadnici Tornada na redovitim okupljanjima u svojim prostorijama nerijetko prime i sakupe novčane priloge, koje kasnije, daruju potrebitima.

 

 

Stravični uvjeti za život

Situacija ovog zaboravljenog branitelja daleko je od loše, ona je stravična. Uvjeti života teško su opisivi. Tomislav je po dolasku kuću, gdje su ga sačekali pripadnici Tornada, rekao kako je upravo otvorio žiro račun, na koji moli da mu svi dobri ljudi uplate koliko mogu, da bi preživio.

Žiro račun broj 2360000-1400155844 otvoren je kod Zagrebačke banke, a ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da sukladno svojim mogućnostima, uplate sredstva pod naznakom “za Tomislava Šantića“.

 

Kako dodaju iz Tornada, svima žele sretne i blagoslovljene blagdane, puno sreće, mira i vremena provedenog s najbližima, nečega što ne mogu svi od nas imati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...