Mala novogodišnja škola flerta

Dosta ti je solo statusa za ovu godinu i htjela bi u novogodišnjoj noći to promijeniti? Evo kako možeš sama poraditi na ljubavnoj sreći.

Odabrala si savršen outfit za doček nove godine, točno znaš kakvu ćeš frizuru i make-up imati u najluđoj noći, a želiš da ovaj novogodišnji tulum bude za pamćenje! Donosimo 10 savjeta za savršen flert na novogodišnjem tulumu! Pa neka odbrojavanje počne.

 

1. Uključi potencijalnog dečka u svoje planove za doček: Nekoliko dana prije novogodišnjeg tuluma pošalji mu SMS u kojem ćeš ga casual informirati o partiju. Neka poruka bude nenametljiva, npr.: ‘Moji prijatelji i ja slavimo kod Ane, pa slobodno navrati ako si u blizini. I povedi svoje frendove!.

 

2. Bez opterećenja u novogodišnjoj noći: Nemoj si postaviti cilj da MORAŠ zbariti nekog dečka na dočeku. To može biti kontraproduktivno. Bit će sasvim OK ako uspiješ popričati s nekim dečkom ili upoznati nove ljude. I ovo će biti sasvim dovoljno za malenu injekciju samopouzdanja, piše Seventeen.

 

3. Zabavljaj se: Nemoj se zabiti u kut s prijateljicom i non stop brbljati s njom. Ovako ostavljaš dojam da si potpuno nezainteresirana za komunikaciju s ljudima. Dečki će se lakše približiti grupi cura koje plešu i super se zabavljalju. No još nešto! Zabavi se, ali s mjerom – nemoj pretjerivati s alkoholom ili opijatima.

 

4. Budi od akcije: Prošla su vremena kad se od dečkiju očekivalo da naprave prvi korak. Nemoj gubiti vrijeme čekajući da se stvari počnu kotrljati. Ako je dečko koji ti se već neko vrijeme sviđa stigao na tulum, priđi mu i reci: ‘Baš sam se pitala hoćeš li doći večeras’. Tvoj prijateljski stav samo može pomoći da se stvari okrenu u tvoju korist. Osim toga, tko se ne bi htio družiti s druželjubivom i prijateljski nastrojenom curom!

 

5. Bez razočaranja: Nemoj biti nesretna ako ne ide onako kako si željela. Dakle, ako te dečko koji ti se sviđa već nekoliko sati na tulumu ignorira, prekriži ga i zaboravi! Na tulumu sigurno ima drugih zanimljivih komada koji se itekako žele družiti s tobom.

 

6. Budi drugačija: Već ti je muka od smišljanja potencijalnih zanimljivih tema za razgovor? Zašto ga ne pozoveš na dvoboj u Wii tenisu ili kuglanju, partiju Guitar Heroa, karaoke, neku društvenu igru ili na sličan izazov u kojem nijedan dečko neće moći odoljeti. Tvoja će ideja oduševiti svakog pripadnika muškoga spola koji se, dobro nam je poznato, obožavaju nadmetati te tako impresionirati cure, savjetuje Seventeen.

 

7. Sprijatelji se s njegovim društvom: Ponekad je to najbolji način za zbližiti se s nekim dečkom. Dečke uvijek zaintrigira djevojka koja je zanimljiva i njihovim prijateljima do čijeg mišljenja itekako drže. Naravno, bez zavođenja njegovih prijatelja – to će ga bez sumnje odbiti.

 

8. Budi duh zabave: Uzmi sa sobom one geek naočale ili ludu periku. Bit ćeš svima simpatična kao pokretač zabave, a dobro je poznato da dečki obožavaju cure koje imaju smisla za humor i koje se znaju zabavljati.

 

9. Razmišljaj unaprijed: Kako party odmiče, svakako mu spomeni da će idući dan biti repriza novogodišnjeg tuluma. Zamoli ga da ti da svoj broj kako bi mu mogla poslati detalje oko tog partyja.

 

10. Vrijeme je za čestitanje Nove godine: Ako ste se već skompali i razgovor sasvim ugodno teče, kad otkuca ponoć možeš baš ti biti ta koja će inicirati poljubac uz riječi: ‘Čula sam da će nova godina biti loša ako se ne poljubiš s nekim’. Pa tko bi odolio ovim riječima, zar ne? Good luck! Dobar provod i sretna nova godina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...