Neka božićna romantika probudi ono najbolje u tebi

Iznenadi baku zabavnim poklonom za Božić, odvedi frendice na romantičnu večeru ili zaroni u seksi Božićnu kupku.

Blagdani su vrlo romantično razdoblje za tebe i tvoju bolju polovicu stoga iskoristi priliku za iznenađenje i pokaži mu koliko ti je stalo. Ako si single nipošto nemoj posezati za očajničkim potezima: zaboravi na bivšeg koji ti je slomio srce i uopće ne razmišljaj o tome da mu se javiš! Preusmjeri negativnu energiju i dozvoli da  Božićna čarolija rastopi tvoje srce i probudi seksi anđela u tebi. Svoju ljubav i  seksi vrijeme pokloni svojim najbližima i prijateljicama. Slobodno se prepusti blagdanskom ugođaju, jer od njega ionako svi malo polude na dobar način.

Za početak posjeti svoju baku koja živi sama na kraju grada i pomozi joj okititi bor. Provedite zajedničko vrijeme i upitaj je za ljubavni savjet. Vrlo rado će saslušati priču svoje unuke i prisjetiti se svojih mladenačkih dana. Bake su pune vragolastih tajni. Možda ga nikada neće staviti na usta, ali će je barem dobro nasmijati i na trenutak vratiti u mladost kada je bila  komad poput tebe.

Planiraš li blagdansko vrijeme provesti u krugu prijateljica otiđite u fini restoran, uredi se i odjeni se seksi. Stavi  make-up i napravi frizuru. Nemoj zaboraviti da nisu svi muškarci na svijetu zaljubljeni. Mnogi od njih će baš poput tebe provesti blagdane s frendovima, a to je prilika da nekog i upoznaš. Božićni ugođaj je posebno romantičan i zato se nikako nemoj zatvoriti u četiri zida, ili izaći u termo čarapama i nabiti zimsku kapu na masnu kosu. Izgledaj lijepo i seksi jer ti to i jesi, i takvu energiju ćeš privući na sebe. Daruj svojim curama neku seksi sitnicu poput zgodnog privjeska za ključeve,  seksi maske za mobitel ili blještave ukosnice za tvoju svježe ofarbanu frendicu plavušu. Nećeš potrošiti puno love, a razveseliti ćeš ih seksi poklonom.

Ukoliko si jedna od onih koja dobro zna kako se romantika Božićnog ugođaja brzo zavuče pod kožu parova, ali ne znaš kako bi provela zajedničko seksi vrijeme sa svojim dečkom, preporučujemo Božićnu kupku. U svakoj većoj trgovini s dekorativnom kozmetikom možeš pronaći mirisne soli za kupanje svih vrsta. Odaberi neku koja ti se sviđa, od lavande, ružmarina ili eukaliptusa. Ako se s dragim u kadi želiš opuštati ispod tisuća mjehurića, kupi pjenušavu kupku ili ulij nekoliko kapljica šampona. Uz kupku posluži kuhano vino i kolačiće od cimeta. Neka svjetlost mirisnih svijeća ispuni kupaonicu dok se bućkate u kadi i nježno vodite ljubav.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...