Svima je odmah upalo u oči da nije odjenula grudnjak

Rumunjska pjevačica Alexandra Stan, koja se svjetski proslavila hitom Mr. Saxobeat, gostovala je kod Barbare Kolar u Jutarnjem showu Antene Zagreb

Alexandra Stan je uoči nastupa u jednom zagrebačkom klubu našla vremena svratiti i do Antene Zagreb gdje je došla u društvu svog oca i kolege saksofonista.

Voditeljica Barbara Kolar ju je ponudila pravim hrvatskim doručkom, a Alexandra se najviše oduševila čvarcima, koji se u Rumunjskoj zovu žumeri i jednako se dobro slažu s lukom.

Osim čvaraka Alexandra obožava i muževne muškarce, a zaključila je kako ih je Zagreb krcat. Barbara joj dala i zadatak da između sedam ponuđenih poznatih Hrvata procijeni tko je ‘za bacit’, a tko za ‘nabacit’. Između Mamića, Gibonnija, Vukušića, Ciganovića, Grubnića i Stankovića kao najzgodnijeg je odabrala svog imenjaka Aleksandra Stankovića.

Za uspjeh svog mega hita Mr. Saxobeat ustvrdila je da je najzaslužniji Bog koji joj je dao puno sreće.

-Puno ljudi pokušava raditi isto što i ja. Mi smo stvarno uložili puno vremena i truda u tu pjesmu, ali svjesni smo da je presudna bila sreća, izjavila je.

Inače, čim se prva fotografija s gostovanja Alexandre na Anteni Zagreb pojavila na Facebooku svi koji su bacili oko na prelijepu Rumunjku primijetili su uglavnom isto: sitna je, mršava i ne nosi grudnjak

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...