Taylor Swift nikad ne bi izlazila sa mnom

Britanski su mediji neko vrijeme spekulirali da su se tijekom snimanja dueta za novi album Taylor Swift, mladi Ed Sheeran i američka kantautorica zbližili, a pričalo se da su čak bili u vezi. Crvenokosi glazbenik sad kaže kako ništa od toga nije istina.

Pričalo se da je proradila kemija između britanskog glazbenika i lijepe Taylor, a glasine su potaknule i njegove izjave u kojima je hvalio country pop pjevačicu čiji najnoviji album Red ne silazi s top ljestvica širom svijeta.

‘Ona je zabavna i skromna djevojka. Sretnik je onaj tko bude njezin dečko’, rekao je tada Ed.

No skromni pjevač kaže da, kad bii htio nešto s Taylor, on nije njezin tip dečka.

‘Sjajno smo se proveli prilikom snimanja u studiju, ali i kad bih htio nešto s njom, mislim da nemam šanse. Svi njezini dečki su visoki, zgodni i tamnokosi, a ja sam bucmast i crvenokos’, kaže Ed, piše The Sun.

Swift je bila u vezama s Joeom Jonasom, Taylorom Lautnerom, Jakeom Gyllenhaalom i Johnom Mayerom, a sad joj je dečko miljenik tinejdžerica Harry Styles iz One Directiona. Kako je objavljeno, Harry će se u New Yorku pridružiti Taylor te će skupa dočekati Novu godinu, budući da Taylor Swift nastupa na Times Squareu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...