Žene godišnje na spoj izađu sa 24 muškarca

Novo istraživanje pokazalo je kako prosječna Britanka u jednoj godini na spoj izađe sa čak 24 različita muškarca, s time da s nekima od njih na spoj izađe više puta.

Istraživanje je obuhvatilo žene koje su bile solo punih godinu dana, a morali su odgovoriti na pitanja s kime su živjele posljednjih godinu dana te s koliko su muškaraca prosječno svakoga mjeseca izašle na spoj, piše femalefirst.co.uk.

Većina ispitanica, njih 42 posto rekla je kako živi s prijateljima ili cimericama, 21 posto još živi s roditeljima, a preostali dio živi samo. Na pitanje s koliko muškaraca prosječno mjesečno izlaze na spoj, sudionice istraživanja rekle su s dva, što znači da u godini dana na spoj izlaze s prosječno 24 muškarca.

Više od 60 posto žena u istraživanju otvoreno je priznalo kako se mogu bez problema istovremeno viđati s dva muškarca. Većina žena rekla je kako im je viđanje s više muškaraca istovremeno prilično uzbudljivo, a dosta ih je priznalo kako to čini, jer se jednostavno ne mogu odlučiti za jednog muškarca.

Četrdeset i osam posto žena priznalo je pak kako često imaju ‘prijatelje s povlasticama’, posebice u razdobljima kada nisu u ozbiljnijoj vezi.

Bobbie Malpass, urednica stranice MyCelebrityFashion.co.uk, koja je provela istraživanje, rekla je: ‘Ženama nije problem biti solo i potpunu prihvaćaju svoj solo status uzimajući sva zadovoljstva koja im on donosi. Ljudi su danas puno manje skloni osuđivanju, a izlasci na spojeve i uživanje više nisu rezervirani samo za muškarce. Dokle god ste sretni i osjećate se ugodno, ne trebate se brinuti.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...