Facebook pokreće novu varijantu Timeline-a

Facebook je krenuo sa novom, bolje dizajniranom verzijom Timeline-a, koja će korisnicima pružiti kvalitetniju organiziranost te postavlja bolji odnos u komunikaciji između facebook prijatelja piše Politika.hr

Obnovljena facebook Timeline verzija krenula je sa radom u, već po tradiciji uvijek prvom, Novom Zelandu. Sva komunikacija sa prijateljima smještena je u lijevom bočnom stupcu te sada izgleda proširenije, kako je prikazano na slici. Promijenjen je prostor u kojem se prikazuju i prijatelji na desnoj strani koji je sada veličine 3 x 3, umjesto dosadašnjeg 4 x 2. Sadržaj u desnom bočnom stupcu usmjeren je na prikaz “Prijatelja”, “Nedavnih aktivnosti” i ostalih ažuriranja. Označeni izdvojeni postovi poput “životnih događaja” više neće moći biti prikazani preko cijele stranice. Uklonjeni su dijelovi koji su poveznica do “Prijatelja”, “Fotografija”, “Mapa” i “Like-ova”, te su smješteni na drugoj poziciji preko kojih će se dolaziti klikom na posebni menu. Zanimljivo je i to da se “Status veze” uklonio sa zaglavlja što bi trebalo povećati privatnost korisnika.

Glasnogovornik Facebook-a nije htio otkriti ostale detalje vezane za promjene na Timeline-u, osim činjenice kako nova verzija kreće u cijelom svijetu. Mogu samo potvrditi kako je novi Timeline zasigurno lakši za korištenje, dodao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...