Hacienda noćas izgorjela u požaru

Popularna vodička diskoteka Hacienda gotovo je čitava noćas izgorjela u požaru, a samo zahvaljujući činjenici da je zgrada vodičkih vatrogasaca odmah nasuprot, brzo su intervenirali i mogli su spriječiti da se požar ne proširi dalje, javlja portal Sibenik.in.

U ovom trenutku na mjestu događaja su inspektori za očevid koji pokušavaju otkriti što je uzrok požara u zgradi koja je prazna izvan turističke sezone, tijekom koje je Hacienda bila poprištem brojnih kaznenih djela pa Vodičani ne isključuju mogućnost da je požar podmetnut.

Dakako, moguće je da je došlo do kvara na instalacijama ili da je požar uzrokovalo bilo što drugo, što tek utvrđuju inspektori. Kolika je šteta, zasad je nepoznato, ali vatra je progutala dobar dio popularnoga ljetnog okupljališta mladih iz cijele Hrvatske.

 

Mjesto brojnih nasilnih incidenata

Hacienda je poznata po brojnim incidentima, a samo ove godine ih je zabilježeno nekoliko. U kolovozu su zaštitari premlatili više mladića, nakon čega su u vodičkoj diskoteci poletjeli meci i kamenje.

Samo nekoliko dana kasnije ondje je tijekom Severinina koncerta izboden Ivan Pripuz, nećak Zorana Pripuza, poznatog javnosti kao jednog od optuženika iz “Zločinačke organizacije”, medijski razvikanog pravosudnog procesa u kojem se većem broju osoba sudilo za organizirani kriminal. Ivana Pripuza dotad se nije povezivalo s kriminalom, već samo s prometnim nesrećama koje je izazvao u alkoholoziranom stanju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...