“Posedarje moje” za Posedarce svoje

Udruga “Posedarje moje” odsad je svoja na svom, udomljena je i više nije beskućnik. Na privremeno korištenje dobila je prostoriju uz Turističku zajednicu, u staroj jezgri na Kontradi, odmah ispod župne crkve Gospe od Ružarija.

Kako od osnivanja udruge 2004. godine nije postojao prostor u kojem bismo se sastajali, radili i prenosili znanje i ideje, odmah po useljenju krenuli smo sto na sat, kaže Mirjana Šimurina, predsjednica Udruge “Posedarje moje” najavljujući pripreme za Posedarsko lito, pohvalivši se radionicom “Podijelite svoje znanje s drugima”.

Naime, prostorije su od velike važnosti za rad udruge, entuzijasta i volontera, skromnih i plemenitih ljudi velikog srca i duše, spremnih uvijek pomoći, ne tražeći pritom ništa za uzvrat.

Podupiranjem udruga doprinosi se razvoju civilnog društva te osnažuje potencijal neprofitnih udruga. Vjerujemo da će se suradnja s lokalnom samoupravom nastaviti i u budućnosti, poželjela je Šimurina.

Prije nekoliko dana počela je s radom kreativna radionica s motom “Podijelite svoje znanje s drugima”.

Pozvani su svi koji žele nešto naučiti ili prenijeti svoje znanje drugima. Spretne ruke pokazuju štrikanje, salvetnu tehniku, rad s kamenom, a to je tek početak, najavila je Šimurina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...