Skoblar: “Direktorica i djelatnici Zračne luke zaslužuju apsolutnu podršku!”

Predsjednik Uprave Turisthotela Frane Skoblar dao je punu podršku projektu sufinanciranja Ryanaira koji otvara svoju bazu u Zadru, u razgovoru za Zadarski list.

Iako putnici te niskotarifne kompanije nisu bili važni za punjenje TN Zaton, njihov hostel Forum pokazao je punu povezanost Ryanaira s takvim oblikom gradskog turizma.

Mimo nekih trenutnih osobnih sporenja mislim da direktorica Zračne luke i svi koji rade na tom projektu zaslužuje punu apsolutnu podršku, kazao je Skoblar.

Svi koji djeluju u ovoj industriji jedino ako ne razumiju ovaj posao neće stati uz taj projekt i participirati u njemu. Čudim se kad čuje da takvih ima, kazao je Skoblar i ističe kako samo slijep čovjek ne vidi opću važnost projekta, piše 057info.

Tome treba dodati da je odbijanje participacije od strane mnogih kojih odlučuju u ime turističkih zajednica i ostalih faktora u turizmu, pridonosi širenje vijesti kako će direktorica Katica Pupić Bakrač dobiti menadžerski bonus od 160 tisuća kuna.

No, ona taj novac nije dobila i pitanje je hoće li ih dobiti po uredbi Vlade o nagrađivanju direktora državnih tvrtki koji će ostati bez prava na otpremninu. Tek će rezultati poslovanja Zračne luke u Zadru u ovoj godini pokazati hoće li se nakon godišnje skupštine odobriti nagrada direktorici, pojasnio je Ive Dunatov, direktor Županijske TZ, ujedno i predsjednik Nadzornog odbora Zračne luke Zadar. Kada se na sjednici NO donosila odluka o izmjeni menadžerskog ugovora, kojeg je trebalo u roku od osam dana poslati na potpis resornom ministru, samo je Mario Pešut, kao predstavnik Grada Zadra bio suzdržan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...