Turisthotelovom Zatonu posebna nagrada za ponudu za djecu

Na gala večeri na kojoj njemački autoklub (ADAC) u Stuttgartu tijekom tamošnjeg čuvenog sajma kamping turizma dodjeljuje svoje oznake, ujedno i priznanja najboljim kampovima u Europi, zadarski Turisthotel ponovno je ovjenčan visokim priznanjima.

Sa svojim kampom u Turističkom naselju Zaton Turisthotel je bio stabilan na listi “superplatz” kroz šestogodišnje razdoblje. Riječ je o oznakama koje su nosili samo najbolji kampovi u Europi po mišljenju najvećeg autokluba, čiji su savjeti i preporuke Nijemcima iznimno važni, ali ih prihvaćaju i motorizirani turisti diljem EU. Priznanja se uručuju u ovoj prigodi nakon strogih provjera svakog od kampova od strane njihovih stručnjaka. I ovdje se promovira katalog takvih kampova koji se plasira u desecima milijuna primjeraka, ali i na moderne elektroničke aplikacije, piše Zadarski list.

ADAC je nakon niza godina izmijenio nazive svojih priznanja i uveo novine, prenosi nam predsjednik uprave Turisthotela Frane Skoblar.

Frane Skoblar (Foto: Žeminea Čotrić / Antena Zadar)Tzv. Crvene table za najbolje kampove u Europi i oznake “superplatz” zamijenila je oznaka “Best Camps”. U vodič za 2013. godinu je uvršteno 137 kampova u Europi, uz novu klasifikaciju i kriterij ocjenivanja. Uz zadržavanje pet glavnih točka ocjenjivanja, kvalitetu ponude servisa, kvalitetu ponude sanitarija, prehrane i servisa ugostiteljstva, ponude animacije i ponude za djecu, ponude bazena i plaže, te ukupnog dojma, sada je vrednovanje prošireno i ulazi se dublje u kvalitetu. 

Zaton je naravno ostao među najboljima i s novim kriterijima.

To je potvrda dosadašnjih priznanja. Kazat ću da smo do sad iz Hrvatske imali u kategoriji “superplatz” dva kampa, jer je uz nas zadnjih godina to bila i Lanterna. Sada su unutra četiri naša kampa, što sigurno govori o rastu kvalitete. Uz Zaton i Lanternu tu su još Valalta Rovinj i Park Umag.

Pritom je Zaton ipak ponešto odskočio od drugih.

Uz ovo određenje najboljih kampova Europe, u svakoj od naznačenih pet kategorija po tri su kampa proglašena najboljima. U kategoriji najbolje ponude za djecu, odnosno family, Zaton je dobio nagradu kao najbolji, uz po jedan kamp iz Njemačke i Španjolske. Riječ je o kategoriji kojoj posvećujemo posebnu pažnju i brigu. Za nas to znači – posebno kvalitetnu obiteljsku ponudu s naglaskom na djecu. Do trenutka dodjele za to nismo znali i riječ je o istinski ugodnom iznenađenju, kazao nam je Skoblar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...