Vlada: Dosta vam je varanja? Idemo to promijeniti! Prijavite ako niste dobili račun!

Na Facebook stranici Vlade objavljen je video o fiskalizaciji uz status: “Dosta vam je varanja? Idemo to zajedno promijeniti. Sad i odmah. Zatražite svoj račun i provjerite ga slanjem JIR koda sms-om na 61547. Ukoliko račun niste dobili, prijavite to Poreznoj na 0800 1001.”

Građani su im odmah počeli odgovarati. Donosimo najzanimljivije komentare:

“gdje prijaviti vladu rh?…0800 koji broj?.za ostecen zivot,psihicko stanje,i jer mi najbolje godine zivota uzalud prolaze zbog vasih greski,ali i greski onih prije?.kako mi to namjeravate nadoknaditi drugovi?.”

“Kako vam rade inspektori: dobar dan ,gdje je gazda, o disi šta ima kratki pozdrav i odoše na janjetinu , vi to znate sad hocete da mi cinkamo,nece moci ove noci”

“Ja stvarno ne znam bi li plakala ili bih se smijala na ovu vašu objavu , neću uzimat račun nigdi i unaprid ću reći da mi ne treba , a vi gospodo draga možete mi po…… kad uvatite vrimena”

“dobro rješili smo to da nas ne varaju privatnici,a kad ćemo rješit da nas ne vara vlada,a ovaj video da se zbog tog nema za bolnice vrtiće i sl,al bome ima se za vaše velike plaće i prejedanje u rerstiranima,e moja vlado vi se ode doslovno rugate s nama sirotinjom”

“bitna je kava od 7 kn…a odvjetnici ne izdaju račun…crkva ne izdaje za ama baš ništa račun….javni bilježnik izda na paragoncu račun ( bar sam ja tak dobivao)…da ne nabrajam daljeeeeeeeeeee…..”

“primjetila sam da svećenici ne izdaju račune za svadbe, sprovode, mise zadušnice i blagoslivljanje kuća, pa ovim putem to prijavljujem”

“I još da platim tu SMS poruku… Mo’š misliti!”

“Gospodo iz vlade,ako ću ja radit tuđi posao čemu oni u inspektoratima služe? Pošto sam nezaposlen,izvolite me zaposliti pa se ne brinite onda za to,svoju plaću ću brzo opravdati!”

“I kam cete sa tom lovom? Povecat place nekom ravnatelju? Il ministru? Il onima u agencijama?”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...