Zaton ima najbolji family kamp u Europi

“Turisthotelovu” kampu u Turističkom naselju Zaton njemački autoklub (ADAC) u Stuttgartu na sajmu kamping-turizma dodijelio je priznanje za najbolji Family kamp Europe, uz samo još jedan kamp iz Njemačke i Španjolske.

Tim se posebnim priznanjem kamp u Zatonu izdignuo u samo vrh europske konkurencije jer se radi o kategoriji kampova s vrlo zahtjevnim uvjetima, pa je taj status veliki uspjeh za “Turisthotel” i direktora Franu Skoblara koji je osobno preuzeo nagradu u Stuttgartu, piše Slobodna Dalmacija.

Ovo je priznanje bilo veliko iznenađenje za nas. Znali smo da smo u konkurenciji, ali nismo se nadali da ćemo dobiti ovako značajnu nagradu, što samo dokazuje da se isplatilo kontinuirano ulaganje u unapređenje proizvoda, u podizanje naših usluga kampa, u uređenje plaže i okoliš, te proširenje ostalih kapaciteta u Turističkom naselju Zaton koje svake godine nastojimo dodatno poboljšati.

Mi smo sada u fazi gdje su gotovi radovi na konstrukciji novih 135 apartmana sa 4 zvjezdice vrijednih 8,5 milijuna eura koje gradimo na mjestu gdje smo porušili stare objekte. Tu investiciju u Zatonu moramo dovršiti do 1. svibnja, što znači da sada slijedi opremanje i uređivanje apartmana. Drugi dio projekta, obnova i proširenje dijela s recepcijom i izgradnja akvaparka, također je u našim planovima, istaknuo je Frane Skoblar.

Osim priznanja najboljeg Family kampa, Turističko naselje Zaton dobilo je i tzv. Crvenu tablu najboljeg kampa u Europi koja je zamijenila dosadašnju oznaku ADAC Superplatz. Te su oznake nosili samo najbolji kampovi u Europi po mišljenju tog najvećeg autokluba, čije preporuke osim Nijemaca prihvaćaju i drugi motorizirani turisti iz Europe.

Priznanja se temelje na strogim provjerama kampova od strane njihovih stručnjaka, a kampovi su dio i ADAC-ovog vodiča koji se smatra „biblijom kamping turizma“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...