Country zvijezda počinila samoubojstvo

Mindy McCready pronađena je mrtva ove nedjelje u u svom domu u Heber Springsu, potvrdio je njezin brat NY Daily Newsu. Imala je 37 godina.

Svjedoci su za E! News potvrdili da su susjedi čuli pucnjeve pištolja iz njezine kuće i nazvali policiju. “Upucala je sebe i svog psa”, objasnio je neimenovani izvor.

Nisu otkriveni nikakvi daljnji detalji vezani uz smrt, ali Daily News potvrđuje da je najvjerojatnije u pitanju samoubojstvo, dok NBC Today navodi izjavu lokalnog šerifa: “Čini se da je uzrok smrti jedna rana dobivena pucnjem iz pištolja. Osoba je sama pucala”.

Prema pisanju TMZ-a McCready si je dosad već dvaput pokušala oduzeti život: jednom 2005. i jednom 2008. godine. U nekoliko je navrata bila na odvikavanju od droga.

Prije nepunih mjesec dana, 13. siječnja, MCready je izgubila dečka, 34-godišnjeg Davida Wilsona s kojim je živjela i koji je također izvršio samoubojstvo, upucavši se pištoljem. Ona je tvrdila da nije imala ništa s njegovom odlukom.

Iza sebe je ostavila šestogodišnjeg sina Zandera i devetogodišnjeg Zaynea, koji su joj oduzeti nakon nesretnog događaja, budući da su članovi obitelji tvrdili da se nije sposobna za njih brinuti.

Njezin je najprodavaniji album bio debitantski “Ten Thousand Angels” iz 1996. godine. Posljednje, peto izdanje, objavila je 2010. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...