“Hotspot Croatia”: Hoće li turističke destinacije konačno dobiti besplatan pristup internetu?

Ministarstvo turizma objavilo je poziv za dodjelu 1,5 milijuna kuna u programu za slobodan pristup internetu u turističkim destinacijama.

Program pod nazivom “Hotspot Croatia” zamišljen je da se gostima, kroz olakšanu i povećanu dostupnost informacija, omogući da saznaju sve što ih zanima o odabranoj destinaciji i o svim sadržajima i zbivanjima u kojima mogu uživati tijekom svog boravka. “Njihova intenzivnija online komunikacija bi trebala pridonijeti pojačanoj promociji naše zemlje, privlačenju novih gostiju i daljnjem jačanju e- marketinga naše ukupne turističke ponude”, poručili su iz Ministarstva turizma.

Na program se mogu javiti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje imaju namjeru u svojim gradovima i općinama na turistički frekventnim otvorenim površinama kao što su glavni trgovi, šetališta, javne plaže, otvoreni prostori luka, autobusnih kolodvora urediti mjesta besplatnog pristupa internetu, koja u radijusu do 500 metara imaju veći broj objekata ugostiteljske i druge turističke ponude (smještajni objekti, restorani i barovi, muzeji, galerije i sl.).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...