Cher se nalazi u životnoj opasnosti?

Najbliži prijatelji holivudske legende Cher jako su zabrinuti za pjevačicu te strahuju da je Cher na rubu srčanog udara.

66-godišnja zvijezda nalazi se u emocionalnom i fizičkom ponoru zbog popriličnog broja briga. Već jako dugo odgađa izlazak svog novog albuma, a tu su i ozbiljni privatni problemi – njezin sin Elijah Blue vodi tešku bitku s ovisnošću o heroinu, a drugi sin, Chaz, rođen je kao djevojka i nedavno je promijeno spol, piše Showbizspy.

‘Cher je pod velikim pritiskom, a njezino zdravlje trpi zbog toga. Sve se dogodilo kada je bila sama kod kuće i razmišljala o problemima. Osjetila je bol u prsima te uskoro nije mogla pomaknuti lijevu ruku. Cher se jako uplašila i mislila je kako ima srčani udar. Srećom, Chaz, kojega je nazvala, uspio je ostati pribran te joj je rekao neka nazove hitnu pomoć, a zatim legne i duboko udahne. No Cher je odbila pozvati pomoć, pa je Chaz poslao prijatelja da provede cijeli dan uz Cher.’

Liječnici su Cher rekli kako je to zasigurno bila kombinacija stresa i probavnih problema koje je ona zamijenila za bol u prsima. No, to je svakako bi upozoravajući znak. Sada Chaz pokušava nagovoriti Cher da odgoditi odlazaka na turneju te da malo uspori. Chaz, ali i Cherini prijatelji starhuju kako je holivudska zvijezda izložena velikom riziku od srčanog udara,’ otkrva izvor te navodi da, ukoliko Cher ne uspori, mogla bi imati jaki srčani udar koji bi ej mogao doći i života.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...