U roku od dva tjedna svi će korisnici Facebooka imati redizajnirani Timeline

Nakon što je prije tjedan dana Facebook predstavio promjene na News Feedu, koje su između ostalog uključile filtere koji prikazuju samo preferiranu vrstu sadržaja i veće slike, uskoro će korisnici dobiti i redizajnirani Timeline, kao što smo već u nekoliko navrata pisali. Novi dizajn testira se već nekoliko mjeseci, a Malorie Lucich iz Facebooka potvrdila je za ABC News kako će svi korisnici najpopularnije društvene mreže novi Timeline dobiti u roku od dva tjedna.

Prema najavama, novi će dizajn donijeti pregledniji i osobniji Timeline. Korisnički postovi i eventi više neće biti smješteni u dvije kolumne, već će oni biti veći i posloženi po redu na desnoj strani Timelinea. Sve ostalo, uključujući fotografije, informacije, glazbu, filmove i knjige koje ste “lajkali”, bit će smješteno na lijevu stranu profila.

Aplikacije koje koristite također će biti smještene na lijevoj strani, a bit će moguće dodati i one poput Pinteresta ili Instagrama na Timeline te tako vidjeti željeni sadržaj direktno sa stranice.

Zanimljivo je spomenuti da oni korisnici kojima je izmijenjeni Timeline već aktivan i profile svojih prijatelja vide u novom izdanju, dok oni koji još nisu te “sreće”, promjene ne mogu vidjeti niti na tuđim profilima – sve dok se i njima ne aktiviraju nove postavke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...