HT počeo nuditi usluge putem optike

Hrvatski Telekom je jučer osvježio ponudu svojih MAXadsl paketa omogućivši korištenje većih brzina prijenosa podataka, a korisnicima su (i privatnim i poslovnim) na raspolaganju i novi paketi usluga koji se nude putem optičke infrastrukture.

Privatnim korisnicima MAXadsla brzina pristupa od 5 do 10Mbit/s odsad je dostupna za dodatnih 30 kuna mjesečno, a svi postojeći i novi korisnici MAXadsla, MAX2 Internet i MAX3 paketa koji zatraže tu brzinu pristupa, prva dva mjeseca surfaju bez dodatne naknade. Korisnik brzinu Interneta može bilo kada prilagoditi svojim potrebama, odnosno prebaciti se na osnovnu brzinu od 2 do 4Mbit/s ili za ukupno dodatnih 103 kn mjesečno, ubrzati na od 14 do 20Mbit/s. Ponuda nije uvjetovana dodatnim ugovornim obvezama.

Poslovni ADSL s brzinom od 5 do 10Mbit/s u downloadu i do 1Mbit/s u uploadu dostupan je za dodatnih 45 kuna mjesečno, a svi postojeći i novi korisnici Poslovnog MAXadsla ili MAX2 Biz paketa prva dva mjeseca surfaju bez dodatne naknade.

Istodobno s novom MAXadsl ponudom, HT je svojim korisnicima ponudio i pakete usluga putem optike. Novi Ultra MAX paketi za privatne korisnike i Poslovni Ultra MAX paketi za poslovne korisnike donose brzine Interneta od 50Mbit/s.

HT je svoju optičku mrežu izgradio u 15 hrvatskih gradova: Bjelovar, Slavonski Brod, Dubrovnik, Zagreb, Pula, Karlovac, Koprivnica, Čakovec, Osijek, Rijeka, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Zadar. Također, uz pomoć i podršku lokalne zajednice, optika je dostupna i u manjim mjestima: Bukovje Bistransko, Donja Bistra, Gornja Bistra, Jablanovec, Novaki Bistranski, Oborovo Bistransko, Poljanica Bistranska.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...