Kandidat za gradonačelnika Zadra polugol trčao po parku

Enio Meštrović, kandidat za zadarskog gradonačelnika, predstavio je kandidate za svoje zamjenike Ivu Petrića i Ivana Draževića. Nakon performansa na mostu gdje je prosio za kampanju, predsjednik KUD-a “Bleke i konji” predstavio se kao divlji čovjek u Perivoju Vladimira Nazora.

Josip Velčić, zadužen za odnose s javnošću, predstavio je kandidate na osebujan način – pjevajući, zbog čega je inzistirao na terminu glasnopjevnik.

Prvo je najavio Ivu Petrića, koji je dotrčao sa skrivenog ugla šume predstavivši se u centralnom dijelu parka kao “glavni skladištar s ruba svemira”.

Potom se predstavio Ivan Dražević, električar i dugogodišnji pomorac obećavši građanima bolje sutra.

– Bit će sve lipo! Ovaj grad će ići naprid, a nazad, ako Enio Meštrović bude gradonačelnik, rekao je Dražević.

Na kraju je glasnopjevnik pozvao kandidata za gradonačelnika najavivši ga kao najvećeg konja iz “Bleka i konja”, za kojeg je rekao da je “vrlo pitom ali ponekad sklizne”.

Preko brda, dotrčao je tako Enio Meštrović vođen ispod ruku od strane Petrića i Draževića, a nakon što su kandidati za dogradonačelnike pustili svoga šefa, on je nasrnuo na novinare uz glasan urlik.

Velčić je to popratio riječima “To je naš gradonačelnik pušten s lanca”, a sve je to kod novinara, radnika Nasada koji su kosili travu, slučajnih prolaznika i rekreativaca u parku izazvalo salve smijeha.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...