Otvara se Papaya u Novalji

Novaljska Papaya, 25. najbolji klub svijeta ovog tjedna otvara 12. sezonu najranije u svojoj povijesti. Dugogodišnji planski rad te prezentacija destinacije na svjetskim tržištima rezultirao je produžetkom sezone u kojoj se očekuje rekordan broj posjetitelja. Vrhunska glazbena gostovanja, svjetski performeri koji će Vas ostaviti bez daha i osvježen klub, garancija su dobre sezone i najbolja pozivnica da se već ovog tjedna uputite na Pag. Dimitri Vegas i Like Mike 30. svibnja započinju seriju gostovanja svjetskih DJ zvijezda u novaljskom klubu.

U bogatoj sezoni koja nas očekuje predstavljamo više od deset vrhunskih festivala, DJ gostovanja i nastupa uživo. Od otvorenja nas kroz sezonu očekuju Hideout, Fresh Island festival, Papaya Day&Night, Beach Odissey, DJ Mag festival, Barrakud, Sonus, te nastupi Hardwella, Justice, Nicky Romera, Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i drugih vrhunskih DJ-a. Pripremili smo i brojna druga iznenađenja za sve posjetitelje, te Vas očekujemo već ovog tjedna na najboljoj hrvatskoj destinaciji zabave, izjavio je PR Papaye Toni Dabinović.

Najranije otvorenje kluba u povijesti 30. svibnja produžit će ljetnu sezonu 2013. za nekoliko tjedana te će ova ljetna sezona trajati preko 110 sunčanih dana. Svoj su dolazak na prve dane otvorenja najavili brojni turisti koji dolaze preko nekoliko europskih agencija.

Dimitri Vegas i Like Mike belgijska su braća grčkog porijekla koja su svjetsku popularnost stekli u vrlo kratkom vremenu. Nakon sjevernoameričke turneje u studenom 2011. njihova je glazba prepoznata diljem svijeta i ovaj bratski dvojac stekao je priznanja koja se skupljaju cijeli život. U samo dvije godine surađivali su s najvećim imenima u svjetskoj glazbenoj industriji kao što su Axwell, Steve Angello i Ian Carey, a snimili su i službenu himnu belgijskog mega festivala Tomorrowland. Ova braća također su poznata po energičnim performansima kojima upotpunjuju vrhunsko iskustvo elektro i tehno-house glazbe svojim brojnim obožavateljima.

 

Od ovoljetnih sadržaja izdvajamo:

21.06. Electro Beach s gostovanjem Otto Knows

03.07. Hideout Festival s gostovanjima Marco Corola, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jones…

10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.

15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto…

24.07. Beach Odyssey s gostovanjima Omnia, First State i dr.

30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.

02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vath i dr.

05.08. Connect s gostovanjem Justice i dr.

12.08. Barrakud s gostovanje Carl Craig-a i dr.

22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr.

 

Ulaznice za programe kluba Papaya, kao i sve informacije vezane uz program kluba mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...