Zaton primio prve goste

Turističko naselje Zaton, jedan od stupova turizma Zadarske županije, u sezonu ulazi s poboljšanim smještajnim kapacitetima. Turisthotelov kamp, među najboljima u Europi, dočekao je prve goste, uglavnom Njemce, Austrijance, Šveđane i Poljake. U prvom tjednu, od otvaranja, u kampu boravi oko 450 gostiju.

Nije puno, s obzirom da u sezoni kamp u Zatonu ugosti više od 5 tisuća turista, ali i s brojkom od 450 gostiju, koliko ih trenutačno boravi u prvom tjednu nove sezone – u Turisthotelu, zadovoljni su.

Frane Skoblar (Foto: Žeminea Čotrić / Antena Zadar)Imamo nešto sporiji buking, ali kako je prošla godina bila rekordna po broju noćenja nadamo se dobroj sezoni, makar na razini prošlogodišnje, ali naravno s boljim financijskim učinkom, kazao je direktor Turisthotela Frane Skoblar.

Direktor Turisthotela Frane Skoblar ističe kako se ulaganje u kvalitetu višestruko isplati pa je tako 135 apartmana u Zatonu dobilo zvjezdicu više, onu četvrtu.

To je investicija od 8 i pol milijuna eura. Nažalost nismo odradili planirano uređenje zgrade recepcije, kao i dio hortikulturnog uređenja ostavili smo za iduću godinu, zaključio je Skoblar.

Goste turističkoga naselja Zaton ove će sezone dočekati i nešto više cijene smještaja. U prosijeku za 4 posto.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...