Predstavljen program “online” studiranja

Na 10. godišnjicu uspješnog poslovanja, najveći privatni fakultet u Sloveniji, specijaliziran za online studije, pokrenuo je poslovanje u Splitu, a na današnjoj novinskoj konferenciji čelnici fakulteta predstavili su njihove studijske programe kao i trendove u online studiranju i razlozima zašto se sve više ljudi odlučuje za takav način studiranja.

DOBA Fakultet provodi brojne online preddiplomske stručne programe kao i diplomske programe. Prošle je godine DOBA Fakultet u Hrvatskoj predstavio online diplomski program «Međunarodno poslovanje» koji danas uspješno polazi 25 studenata iz Hrvatske, a ove godine uveden je preddiplomski studij «Marketing» na hrvatskom jeziku. Programi su akreditirani i javno važeći, a studenti mogu, u sklopu online studija, najbolje iskoristiti vrijeme studija na fakultetu za razvoj svoje karijere.

O prednostima online studiranja na današnjoj konferenciji govorila je prof. Jasna Dominko Baloh, direktorica Doba Fakulteta, Polona Baloh, direktorica studijskih centara u inozemstvu, a putem livesteaminga uživo se iz Njemačke javila studentica DOBA Fakulteta, Dora Angelov koja je s prisutnima podijelila svoje iskustvo online studiranja. Konferenciji je prisustvovao i Branko Roglić, počasni generalni konzul konzulata Slovenije u Splitu koji je istaknuo važnost ovakvih projekata i suradnje dviju zemalja.

– Online studiranje osigurava niz prednosti u odnosu na klasično studijsko obrazovanje. Programi na DOBA Fakultetu za uporabne poslovne i društvene studije jamče međunarodno priznatu diplomu te je idealna forma studiranja za osobe koje nemaju vremena pohađati jedan od programa koji se izvode na klasičan način“, naglasila je prilikom predstavljanja DOBA Fakulteta prof. Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBA Fakulteta.

Međunarodno poslovanje (diplomski studij ili master) odlična je prilika za sve koji bi htjeli razviti menadžerske vještine rukovođenja zaposlenima, željeli raditi u internacionalnim poduzećima, surađivati s najboljim profesorima poduzetništva i razumjeti poslovanje u Europskoj uniji.

Preddiplomski studijski program Marketing (bachelor) jedini je studijski program ove vrste u Hrvatskoj. Iznimno je praktično usmjeren i aktualan.

Temelji se na tri ključna sadržajna područja: marketing, mediji i odnosi s javnošću. Pomoću najboljih stručnjaka dobit ćete odgovarajuću izobrazbu i nove mogućnosti zaposlenja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...