Cestitka_Uskrs

Koliko točno zarađuju Angelina, Brad, Jennifer i Clooney

Oduvijek smo znali kako slavne holivudske zvijezde zarađuju basnoslovne svote, no Hollywood Reporter istražio je koliko točno zarađuju Angelina Jolie, Brad Pitt, Jennifer Aniston i druge face.

Zaradom od 20 milijuna dolara samo po filmu uvjerljivo prvo mjesto zauzela je glumica i humanitarka Angelina Jolie. Pri samom vrhu s vrtoglavih 50 milijuna dolara koje je zaradila potpisavši ugovor za Pepsi je i pjevačica Beyonce.

Na trećem je mjestu Brad Pitt koji je nedavno za reklamu za Cadillac dobio tri milijuna dolara, a za Chanelovu reklamu sedam milijuna. Njegova pak bivša Jennifer Aniston po komediji dobiva pet milijuna dolara.

Cameron Diaz veže se uz iznos od 42 milijuna dolara za film ‘Bad Teacher’, ali samo zato što je pristala pojaviti se u filmu za milijun dolara i dijeliti postotak od konačne zarade filma koji je na blagajnama utržio 216 milijuna dolara. Četrdeset zarađuje i George Clooney, a oko 20 milijuna dolara glumac Leonardo DiCaprio, Will Smith, Denzel Washington, Daniel Radcliffe te Daniel Craig kao James Bond u Skyfallu.

Sylvester Stallone nakon 40 godina na sceni i dalje dobiva visoke iznose, a za nastavak ‘Expendablesa’ dobit će 15 milijuna dolara.

Pedeset milijuna dolara zaradio je Robert Downey Jr. od filma ‘Iron man’ zbog čega je trenutaćno najbolje plaćeni glumac u Hollywoodu. Još je 12 milijuna zaradio od reklame za HTC.

Charlize Theron zaradila je pet milijuna snimivši reklamu za Dior, dok je za isti brend za reklamu Robert Pattinson dobio 12 milijuna dolara. Za ‘Sumrak’ je dobio 20 milijuna, baš kao i njegova bivša ljubav Kristen Stewart.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...