Nominacije MTV EMA za najatraktivnije izvođače

MTV je objavio imena nominiranih za 2013 MTV EMA, godišnju dodjelu glazbenih nagrada koja slavi najatraktivnije izvođače sa svih strana svijeta. Glasanje u svim EMA kategorijama, uključujući i Best Adria Act, počelo je danas, a trajat će do 8. studenog. S pet nominacija vode Justin Timberlake i nove zvijezde Macklemore & Ryan Lewis, dok se Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus i Robin Thicke bore za po četiri nagrade.

2013 MTV EMA dodjela ove se godine održava 10. studenog u 21 sat u novoj dvorani Ziggo Dome u Amsterdamu, s direktnim prijenosom na MTV-u. Tim povodom sutra u 18 sati prikazat će se i specijalna emisija “2013 EMA Nomination Special” koju vodi Ron Burgundy, jedan od likova koje glumi poznati američki komičar Will Ferrell. Burgundy će na svoj jedinstven i urnebesan način donijeti vijesti o nominiranim izvođačima za nagrade na ovogodišnjoj dodjeli EMA-e.

 

Lady Gaga protiv Miley Cyrus

Timberlake će se natjecati u kategorijama Najbolji muški izvođač, Najbolji izvođač uživo, Najbolji izgled, Najbolji američki izvođač i Najbolji videospot za pjesmu “Mirrors”. Macklemore & Ryan Lewis prvi su put nominirani za EMA-u, a borit će se u kategorijama Najbolji novi izvođač, Najbolji hip-hop izvođač i Najbolja pjesma za “Thrift Shop”, kao i Najbolji američki izvođač i Najbolji World Stage nastup.

Lady Gaga i Miley Cyrus natječu se za titulu Najboljeg ženskog izvođača, a obje će se utrkivati s Robinom Thickeom u kategoriji Najbolji videospot. Gaga se također bori za titule u kategorijama za Najbolji izgled i Najstrastvenije fanove, dok je Miley Cyrus osigurala dodatne nominacije u kategorijama Najbolji pop izvođač i Najbolji američki izvođač. Robin Thicke je još nominiran i za Najbolju pjesmu za “Blurred Lines”, Najboljeg američkog izvođača i Najbolji World Stage nastup za njegov nastup u Maleziji na početku ovoga mjeseca.

 

Justin Bieber opet u utrci

Justin Bieber opet je u utrci za nagradu u kategorijama Najbolji pop izvođač, Najbolji muški izvođač, Najstrastveniji fanovi i Najbolji kanadski izvođač.

Za nagrade se još bore Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction s po tri nominacije, s time da je član 1D-a Harry Styles nominiran i u kategoriji Najbolji izgled. Izvođači s po dvije nominacije su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...