Što ne smijete raditi ako ga želite upecati

Mislite da se trebate praviti nedodirljivima i neuhvatljivima kako biste dobile muškarca na duge staze? Razmislite još jednom, jer najnovije istraživanje pokazuje da takav stav danas uopće ne pali.

Rezerviranost i nedostupnost više nisu kvalitete pristupačne suprotnom spolu, pokazuje internetska stranica eHarmony.co.uk. Usto, svega jedan od 14 samaca još se uvijek pridržava pravila od tri dana prije nego što stupi u kontakt s potencijalnom partnericoma.

Istraživanje je otkrilo i da svega četiri posto ispitanika smatra kako treba malo pričekati prije nego što partneru odgovorite na poruku.

‘Nekada je možda uspijevalo odugovlačenje s odgovaranjem na poruku, ali danas to više nije slučaj’, istaknula je stručnjakinja za ljubavne veze Jenni Trent Hughes.

A zašto se sve toliko promijenilo? Stručnjaci vjeruju da se odgovor krije u razvoju tehnologije. Danas je vrlo lako komunicirati putem sveprisutnih komunikacijskih uređaja pa tajanstvenost i nedostupnost pomalo gubi smisao. Naravno, ima i onih koji smatraju da tradicionalne muško-ženske igrice ipak nikada neće izaći iz mode.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...