Jovanović: “RH je opljačkana u ime obitelji HDZ”

Ministar obrazovanja Željko Jovanović opet je imao inspiraciju. I meta mu je ponovno “omiljeni” HDZ. Na izbornoj konvenciji Gradske organizacije SDP-a Rijeke jučer je tu stranku počastio optužbom za sustavnu krađu hrvatskog naroda.

– Bio sam na Interliberu i čuo da je u pripremi nova knjiga, pravi hit koji će kompilirati poznati kompilatori, da ne kažem plagijatori, Karamarko i Vaso, a Ivo i Nadan će biti autori. Naziv knjige bit će `”Kako smo krali, a ništa nismo znali, vidjeli, čuli. Naši su računi puni, a u Hrvatskoj su na nuli” – rekao je Jovanović.

Jovanović kaže da su Sanader i Vidošević godinama Hrvate smatrali ovcama i budalama te da u HDZ-u ima puno hadezeovaca koji prodaju maglu i koji su opustošili Hrvatsku. Sanadera i Vidoševića optužio je da su pokrenuli projekt pod nazivom “Kradimo hrvatsko” koji je imao dva smjera.

– Prvi je bio tko će znati manje, a predvodili su ga Jadranka, Kalmeta i Karamarko, a drugi je bio tko će ukrasti više. Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ, u ime obitelji Sanader i u ime obitelji Vidošević – rekao je Jovanović. Šefa HDZ-a prozvao je da nije ni vidio ni čuo ni znao da njegovi HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku ili je sve znao, ali je štitio pljačkaše. To je bio njegov odgovor na Karamarkove izjave iz Dubrovnika. Jovanović smatra da je potrebno odgovoriti na pitanje je li “Crni Marko” štitio pljačkaše, a ne građane od HDZ-ovih pljačkaša.

– Na to treba odgovoriti, a ne i dalje prodavati maglu, demagogiju i licemjerje – zaključio je Jovanović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...