I zadarski navijači okupljeni oko udruge “Tornado” prikupljaju pomoć za Slavoniju

Udruga navijača Tornado Zadar, uz bok s drugim organizacijama i udrugama našeg grada i države, odlučila je pokrenuti akciju prikupljanja potrebitih sredstava za naše sunarodnjake u Slavoniji, nastradale pod naletom poplava.

Ovim putem obaviještavamo sve one koji su u mogućnosti donirati potrepštine da to mogu učiniti u prostorijama Udruge navijača Tornado Zadar (Bedemi zadarskih pobuna 1, nedaleko stare Tehničke škole) u sljedećem vremenskom periodu:
– utorak 20.5. 16:00-21:00h,
– srijeda 10:00-19:00h (utakmica je u 20 h),
– četvrtak i petak 10:00-21:00h.

Od potrepština su poželjne:

HRANA I VODA
Flaširana voda, konzervirana hrana, mlijeko, visoka energetska hrana, žitarice i grickalice, začini, slatkiši, hrana za djecu, hrana za starije i osobe sa posebnim potrebama (dijabetičari).

LIJEKOVI I SREDSTVA ZA HIGIJENU
Prva pomoć sa zavojima, gaze, antiseptic, lijekovi protiv bolova, sredstva za dezinfekciju ruku, pelene, toaletni papir, sapun za ruke, šamponi za kosu i tuširanje, pasta za zube, sredstva za žensku higijenu (ulošci), kućanski pribor i oprema, baterije za radio i svijetiljke itd.

Isto tako možete donirati i odjeću te sve ostalo što smatrate da je korisno u ovakvim situacijma, stoji u dopisu koji je Tornado poslao medijima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...