“Neka posjetitelji osim sendviča sa sobom ponesu i nešto za popiti!”

Nakon prošlotjedne izjave Dražena Zečića, u kojoj pjevač poručuje svim obožavateljima i posjetiteljima koji dolaze na zajednički koncert Stavrosa, Grdovića i Zečića da ponesu sendviče, nije se dugo čekalo na odgovor.

Njihov zajednički koncert, koji će se 25. listopada 2014. održati u Areni Varaždin, uz obožavatelje veseli i same pjevače, pa su tako ovih dana krenuli s međusobnim duhovitim podbadanjima.

Tako je nakon izjave Zečića, da publika ponese sendviče jer pripremaju maratonskikoncert, već danas stigao odgovor od Mladena Grdovića.

– Ako će posjetitelji uoči našeg zajedničkog koncerta ponijeti sa sobom sendviče, kako im predlaže moj prijatelj Dražen Zečić, onda će poslje njih i usijane atmosfere u Areni u Varaždinu, sigurno biti poprilično žedni, zato im ja predlažem da uz sendviče ne zaborave ponijeti i ponešto za popiti, da im se grlo ne osuši, kaže Grdović.

Na odgovor se još čeka Jasmina Stavrosa koji dečkima stvara najviše problema. Naime, iako se prije početka koncerta uvijek dogovore tko će koliko pjevati i redoslijed nastupa, čini se kako je Stavros taj koji uvijek prekorači dogovoreno vrijeme.

Koliko znamo, Grdović i Zečić kuju opaki plan da Stavros nastupi posljednji, ali tko zna hoće li im to uspjeti, piše Prvi portal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...