Zadrani bolji i od Partizana: U napetoj završnici Zadar – Partizan 69:68

ZADAR – Dvorana “Krešimir Ćosić”. Gledatelja: 6000. Suci: Pukl (Slovenija), Obradović (Bosna i Hercegovina) i Koljenšić (Crna Gora).
ZADAR:Segarić, Ivanov (7), Kraljević (8), Šango (6), Sobin (14), Širko, Špaleta, Ramljak (6), Bošnjak (3), Florence (25), Jurica.
PARTIZAN:Pavlović (13), Tepić (2), Marinković, Dallo (8), Milutinov ( ), Milosavljević (11), Mačvan (14), Gagić (4), Andrić (8), Milutinović, Bezbradica, Bogdanović.

U Krešinu domu pjevalo se pobjedi Zadra, jer je u izuzetno dramatičnoj utakmici zaustavljen kluba “Dule silnog“ Partizan. Treba istaći igru Josipa Sobina koji je doslovce izluđivao protivnika svojim minijaturama. Prednost Zadra prije odmora bila je četiri koša razlike, a nakon odmora Florence je dobro otvorio no „brenzali“ su gosti ne dozvolivši da se domaćini odlijepe pa je bilo 30:21 najveća prednost. Igrali su Zadrani odlično no drama je nastupila pred sam kraj na način da je gost imao 11:0 i nije došlo do preokreta, a Florence je zabio pet poena. Partizan se nije predavao, ubacili su tricu, do tada nevidljivi Andrić dvije pa su se zadnje sekundi pretvorilo u veliku dramu. Ramljak je promašio jedno bacanje i zaostatak gostiju iznosio je svega dva poena. Imao je Andrić dva slobodna bacanja i pogodio također samo jedno, skočio je Šango uhvatio loptu i kraj, Velika pobjeda Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...