Dobar zvuk ne mora biti skup: 5 slušalica cijene do 150 kuna

Suprotno uvjeravanjima audiofila, kvalitetan zvuk nije privilegija onih s debelim novčanikom: dobre slušalice mogu si priuštiti i oni čiji je izvor prihoda – džeparac.

Ako ste jedan o onih audiofila-nesretnika koji svakih mjesec-dva trči u prvi dućan s tehnikom po nove slušalice, poštedite se muke i uštedite ovim  earbud sluškama za siću.

1. Monoprice

U kategoriji jeftinih slušalica uvjerljivo predvode Monopriceove 9927, a hvaljeni model  8320 Head-Fi i The Wirecutter su proglasili boljim i od onih nekoliko puta skupljih.  U paketu dolaze i tri zamjenske silikonska čepića. Cijena između 8 i 12 dolara.

2.JLAB 

Trenutno na Deals of the Day akciji dostupne su gotovo u pola cijene na Amazonu pa i neke iz inače skupljih, poput  JBud J6 sniženih sa 89 na 30 dolara, ovisno o tečaju, zapadaju u ovaj cjenovni razred.

3. Brainwavz Deltas

Miljenice Wirecutterovog izbora best buy slušalica do 40 dolara dolaze po cijeni od oko 25 dolara i ukratko „sva glazba dobro zvuči na njima“. Imaju mikrofon i gumb za reguliranje glasnoće pa su pogodne i za telefoniranje, a dolaze u paketu sa zamjenskim silikonskim i pjenastim Comply čepićima.

4. Panasonic

Prema izboru Wirecuttera drugi best buy u kategoriji do 40 dolara i redovan pobjednik mnogih izbora slušalica do 20 dolara su Panasonicove RP-TCM125 ‘Ergo Fit’ slušalice. Treba li više reći?

5. Xiaomi

Trenutno predvodnik azijskog tržišta smartphoneova konja i za audio utrku ima. Slušalice pozlaćenog retro dizajna kvalitetne su izrade, dobro opremljene i kompatibilne s većinom Android uređaja dok s iOs uređajima baš i nisu, stoga oprez.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...