Najbolje reklame ovogodišnjeg Super Bowla: Izgubljeni psić zasjenio čak i najseksi zvijezde!

Šačica ljudi koja je sinoć pratila Super Bowl na FOX-u baš kao i prošle godine ostala je uskraćena za ono što Amerikanci s jednakim nestrpljenjem prate na Super Bowlu – reklame. Naravno nismo ni očekivali da lokalni FOX emitira reklame za koje nije dobio novac, zato hvala internetu.

Sve više velikih kompanija odlučuje plasirati svoje reklame koje se posebno proizvode i emitiraju za vrijeme Super Bowla, online. Neki ih odluče plasirati prije, neki za vrijeme trajanja ¨Velike utakmice¨ kako bi baš njihova reklama postala viralna. Jer svi znamo da je najbolja reklama ona besplatna.

Tako je puno reklama ove godine završilo online prije samog početka utakmice i postalo hit prije nego izgovorite New England Patriots.

Ako je pratiti reakcije na socijalnim mrežama tijekom same utakmice ( btw. Pobijedili su New England Patriotsi) gledatelje su reklame rasplakale, nasmijale ali također i zbunile, ako je vjerovati tisućama tweetova po svakoj emitiranoj reklami.

Poznate osobe i ove su godine većinom imale glavne uloge u privlačenju gledatelja. Bili su tu Kim Kardashian, Bryan Cranston, Sarah Silverman, Chelsea Handler, Pierce Brosnan i brojni drugi. Osim njihovih honorara tvrtke su za 30 sekundi reklame morale izdvojiti oko 4,5 milijuna dolara, što je milijun dolara više nego lani.

Mi vam donosimo deset najboljih po našem izboru. Naš favorit je Budwiser (ne zato jer volimo pivo) i njihov slogan #BestBuds, što bi značilo najbolji prijatelji. Veselimo se vašim komentarima, koja je po vama najbolja?

10. T-Mobile

9. Mercedes-Benz

8. Kia

7. T-Mobile

6. Esurance

5. Esurance

4. BMW

3. Snickers

2. Clash of Clans

1. Budweiser

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...