Košarkašice ŽKK Zadra u poluzavršnici državnog prvenstva

Veliki uspjeh zadarske ženske košarke. Nakon četrnaest godina stanke košarkašice Zadra plasirale su se među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. Čestitke curama, trenerici Maziji i cijelom stručnom stožeru.

Košarkašice Zadra nakon duzgih 14 godina plasirale su se u poluzavršnicu doigravanja za prvaka. U odlučujućem susretu za četvrto mjesto Zadranke su na Višnjiku s uvjerljivih 78:52 svladale ekipu Pule. Ina Marin postigla je najviše 22 koša, javlja Radio Zadar.

Samo u prvoj četvrtini gošće su bile donekle ravnopravan suparnik raspoloženim domaćim igračicama. U reketu su dominirale Nikpalj i M. Erslan, izvanka su pogađale A. Erslan i Ina Marin. Pridodale su se i ostale cure i pobjeda nije mogla izostati.

Jedno kolo ostalo je do kraja osnovnog djela prvenstva, Zadranke su slobodne a nakon toga kreće doigravanje koje se igra na dvije pobjede. Protivnik Zadru kako stvari stoje bit će prvoplasirana ekipa Medvešćak. Prvi sraz igrat će se u Zagrebu a uzvrat će biti u Zadru. Eventualna treća utakmica igrala bi se opet u Zagrebu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...