Luka Modrić: “Sretna ti peta godišnjica braka moja ljubavi!”

Sretna ti peta godišnjica braka moja ljubavi, čestitka je koju je putem Instagrama igrač Real Madrida i naš hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić uputio svojoj supruzi Vanji.

Par se, naime, prije pet godina vjenčao u matičnom uredu u Zagrebu kada je Vanja bila u visokoj trudnoći, dok su crkveno vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu ostavili za godinu dana kasnije na tzv. vjenčanju godine, kojem je nazočio i njihov jednogodišnji sinčić Ivan. Slavlje za 300-ak uzvanika organizirali su u hotelu Westin, a zabavljali su ih Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Na vjenčanju uz “Svadbeni marš” izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, Vanju je vodio do oltara i predao Luki.

Među uzvanicima su bili i Slaven Bilić, Stipe Pletikosa, Modrićev najbolji prijatelj Vedran Ćorluka, Eduardo da Silva, Boško Balaban sa suprugom Ivom, Ognjen Vukojević, Silvio Marić, Tatjana Jurić te mnogi drugi.

Vanja, tada Bosnić, s Lukom je od 2004. godine, a dvije godine kasnije već su počeli zajedno živjeti. Upoznali su se u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Pet godina starija ekonomistica tada je radila u Mamićevoj agenciji. U to je vrijeme navraćala i u prostorije NK Dinama gdje joj je majka bila šefica računovodstva. Zaljubila se u Luku Modrića kada je on imao devetnaest godina. Kazala je kako ju je na Luki privukla njegova jednostavnost, skromnost, samozatajnost, velika samouvjerenost kao i to što ga rijetko što izbacuje iz takta. Svidjelo joj se i što ima velike ambicije i ciljeve, što je siguran u sebe te što nije naročito ljubomoran.

Iako par za medije baš ne daje izjave, Luka ipak putem društvenih mreža tu i tamo podijeli koju fotografiju svoje sretne četveročlane obitelji. Naime, par je nakon sina Ivana, prije dvije godine dobio i kćerkicu Emu.

A photo posted by Luka Modric (@lukam10) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...