Uskoro se otvara specijalizirana igraonica i boravak za djecu – Zadraona!

Početkom rujna otvorit će se prva specijalizirana igraonica u Zadru i okolici na čak 250 kvadratnih metara prostora.

Osim iznimno velikog posebno prilagođenog zabavi ali i edukaciji vaših najmlađih, jedini nudimo uslugu prijevoza djece, topli obrok te stručno i educirano osoblje.

Ovisno o potrebi i željama roditelja ali i djece, možemo organizirati specijalizirane radionice – od učenja jezika do zajedničkih sportskih aktivnosti, kazala je direktorica Zadraone Gordana Lovrinović.

Zadraona je u potpunosti prilagođena djeci s posebnim potrebama – od sanitarnih čvorova do posebno dizajniranih igračaka.

Prostor je osmišljen i dizajniran da se djeca u njemu osjećaju posebno. Uvelike smo tome doprinijeli igračkama koje su uistinu posebne. Sadržajno su osmišljenje da bi djeca razvijala kako osjećaj pripadnosti i zajednice, te fizički i mentalno bila sprema za sve izazove koje djetinjstvo stavlja pred njih, kazala nam je Ivana Parić suvlasnica Zadraone.

Posebnost ponude Zadraone svakako je osiguranje djece koje je osigurano svakom korisniku naše igraonice.

Želite li i vi svoje dijete upisati u Zadraonu, javiti se možete na broje mobitela 091/521-9975 ili na email [email protected]. Upisi traju do 1. rujna a početak rada je 7. rujna.

Igraonica će biti smještena u sklopu kompleksa IN centra, na adresi Franka Lisice 42 u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...