Enio Meštrović: “Big Brother se pali na guzice i cice, a političari na naše male mozgove!”

Enio Meštrović uputio je medijima tekst u kojem se osvrće na stanje na hrvatskoj političkoj sceni, između ostalog iznoseći kako je političarima najprivlačniji naš mali mozak. Nadalje, za parlamentarne izbore kaže kako je cilj utvrditi uzročnika najveće štete te glasati da ga se izbaci iz Saborske kuće, bez obzira na njegove molećive pozive da nas zadovoljava još četiri godine. Meštrovićev test prenosimo u cijelosti:

PTSP BIG BROTHERA

Za razliku od sezonskog Big Brother showa di se čeka na seks izabranih ukućana, svjedoci smo, od rođenja, bezvremenskog, vječnog showa, di nas svakodnevno jebu u mozak (koji je odavno presta biti zdrav) dokoni političari. “Mi to volimo” reći će priko 90% mušterija, jer nam tako daju do znanja da smo privlačni. Oni se ne pale na naše cice i guzice, njima je najprivlačniji naš mali iliti još manji mozak.

DIJAGNOZA: PTSP (Posttraumatska saborska penetracija)
PTSP je zarazna bolest. Prenosi se audiovizualnom penetracijom. Najčešće završava smrću u teškim duhovnim bolovima.

SIMPTOMI:
 Frustriranost, depresija, dezorijentiranost, jalovost, bezidejnost, neurotični ispadi, akutni alkoholizam, suicidnost.

UZROCI I TERAPIJA (SNOŠAJ)
 Kad prestanete biti adolescent i napunite godine da možete birati ko će vas jebati u glavu, prvi će vas uzeti, javno bez pokrivanja lancunom, Big brotherovci iz Saborske kuće. Oni će vam obećati radno misto, šolde, standard, samo da vas mogu opaliti (kresniti) u mozak. Vi, zaslijepljeni neodoljivom nerealnom svijetlošću, odma otvarate glavu i uši za penetraciju. Terapija se prima zatvorenih očiju, duboko i minimalno jednom dnevno. U slučaju ikakvih nejasnoća pojačati terapiju na dva puta dnevno, nevažno prije ili poslije jela.

NUSPOJAVE:
Čim primimo terapiju osjećamo se bolje i sigurnije, ma kako to neko objasnija placebo efektom. Triba biti oprezan kod uzimanja ove terapije i obavezno se svaki misec javljati svome liječniku. Svakih šest miseci obaviti specijalistički pregled kod neuroginekologa. Predoziranje snošajima u mozak može dovesti do oštećenja ovojnice i prokrvljenosti istog, a promjene partnera do novih zaraznih bolesti. U tom slučaju neuroginekološki pregled raditi češće, bar svaka tri miseca i obavezni papa test, da vidimo ko nam sve to jebe mater. DNK-a analizom utvrditi uzročnika najveće štete te glasati da ga se izbaci iz Saborske kuće, bez obzira na njegove molećive pozive da nas zadovoljava još četiri godine.

PREVENTIVA: (Kako sačuvati nevin mozak)
Za izborna nevrimena obavezno nositi kapu i slušalice na ušima sa glazbom na jako. Što više šetati u prirodi i na svježem zraku. Ne gledati ni slušati informativne emisije. Puno jesti, do god vas san ne savlada. Ujutro tuširati glavu ledenom vodom. Izgledati što otmjenije (nositi očale za vid, odijelo, kravatu) da vas se ne detektira kao lako i primitivno izborno tijelo. Navući ozbiljan izraz lica. Ne govoriti ništa osim osvrta na sport i vrime.

VAŽNI PODACI:
Terapija snošajem iziskuje veliku količinu energije nad zbunjenim i pasivnim pacijentom. Ako vam je liječnik reka da ne podnosite mentalne napore, tražite mišljenje drugog liječnika ili se jednostavno prijavite za sudjelovanje u Big brother kući.

ISKUSTVA: (Forum)
 …ka mali san sa nevjericom sluša odrasle kako je; “janjeći mozak najslađi. Što manji janjac to manji mozak i veća garancija za neodoljivu gastronomsku ekstazu. Konzumirati glavni motor svijesti bilo koje životinje status je bogova i više izabrane vrste!”

ZAKLJUČAK:
Neuroginekologija je budućnost ljudske opstojnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...