Od sutra 6. kongres stručnoga društva za suzbijanje boli

Hrvatska udruga medicinskih sestara organizira kongres koji će se od sutra, 1. listopada, pa sve do 4. listopada održavati u hotelu Kolovare. Radi se o šestom Kongresu stručnog društva za suzbijanje boli pod sloganom “Suzbijena bol – život dostojan čovjeka”.

Ovo je jedino takvo stručno događanje ne samo u Hrvatskoj ili Europi, već u cijelome svijetu, a organizira ju jedina udruga koja okuplja medicinske sestre koje se direktno ili indirektno bave suzbijanjem boli.

Na kongresu će sudjelovati medicinske sestre i tehničari iz Hrvatske, zemalja okruženja, Europske unije i SAD-a, ali i studente sestrinstva, učenike srednjih medicinskih škola, kao i njihove profesore, stručne učitelje zdravstvene njege i mentore.

Cilj 6. kongresa stručnoga društva za suzbijanje boli je razmjena iskustva kako bi se postigao viši nivo kvalitete zdravstvene njege i zdravstvene skrbi za boljitak pacijenata.

U četvrtak kongres započinje registracijom sudionika od 15 sati, a svečano otvaranje bit će u 18:30 nastupima ženske klape “Magnificat, muške klape “Munita” te folklora “Donatići”, a nazočni će biti predstavnici županije, grada, Doma zdravlja Zadar, Zadarske nadbiskupije i zadarske Medicinske škole.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...