Božićno drvce i Djed Božićnjak u Kazalištu lutaka

U nedjelju, 20. prosinca, u Kazalištu lutaka Zadar održat će se pravi božićni spektakl za najmlađe – izvedba nove prigodne predstave “Božićno drvce” i dolazak Djeda Božićnjaka koji će dijeliti darove za djecu.

Predstava će se izvoditi u dva termina (10 i 11:30 sati) radi velikog interesa, a nakon svake izvedbe djeca će se družiti s Djedom Božićnjakom i njegovim malim pomoćnicima.

Ipak, Djedica je već stari čovjek, a stari su vam ljudi zaboravljivi pa je tako i on zaboravio ponijeti poklone za zadarsku dječicu. Tu uskaču roditelji koji bi trebali najkasnije sat vremena prije predstave donijeti poklone djedici s naznačenim imenom i prezimenom svojega djeteta.

Što se predstave tiče, priča je to o dvije obitelji i jednom drvcu, ali ne bilo kakvom, već o Božićnom drvcu koje će ni krivo ni dužno razdvojiti susjede i prijatelje. No, ne brinite, zahvaljujući djeci i Božićnom duhu priča će se sretno završiti.

Iz kazališta kažu kako je predstava prilagođena najmlađoj publici, ali je itekako poučna za one malo starije, odnosno roditelje.

Cijena ulaznice za predstavu iznosi 25 kuna, no pripremljen je i obiteljski popust u vidu 3+1 ulaznica gratis. Korisnici koji karte kupuju on-line za četvrtu, gratis ulaznicu se trebaju javiti na blagajni za vrijeme radnog vremena (četvrtak i petak od 10.30 do 12.30 sati).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...