Održana 5. humana akcija “Dalmalino uveseljava djecu!” na Pedijatriji zadarske Opće bolnice

Peta po redu humana akcija “Dalmalino uveseljava djecu!” održala se jutros na odjelu Pedijatrije Opće bolnice Zadar.

Dalmalino animatori sa svojim suradnicima Pipi Dugom Čarapom, ekipom iz dječje igraonice “Zazu” te članicama plesne udruge Tornadele svojim su gegovima, plesom i pjesmom pokazali kako se u bolničkom okruženju može i na pozitivan i zabavan način komunicirati s djecom, najmlađim korisnicima usluga OB Zadar.

Krajnji cilj, svakako je osmjeh na dječjem licu, a svi uključeni u projekt koji već pet godina za redom uveseljava i donosi radost u srca najmanjih bolesnika te skreće pažnju s blažih ili težih oblika iznimno su sretni jer doprinose upravo ovom plemenitom cilju.

Sam projekt “Dalmalino” započeo je sa svojim radom u splitskoj bolnici na odjelu Pedijatrije davne 2009. godine a s vremenom se proširio i uveseljava najmlađe u Šibeniku, Rijeci, Zagrebu, Varaždinu i našem Zadru. Cilj je humanizacija boravka djece koja se liječe u bolnici, promicanje i provođenje vrijednosti usmjerene općem javnom dobru i potrebama zajednice.

Bili smo jutros na Pedijatriji i donosimo vam veliku galeriju prvenstveno dječjih osmjeha i zabave…

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...