Ovih sedam poklona svaka odrasla osoba mora dobiti za Božić

Božić već kuca na vrata, a vi još uvijek niste kupili poklone? Bez brige, imamo nekoliko prijedloga.

Poklonima se najviše raduje oni najmlađi jer oni najčešće i dobiju darove za Božić. Ipak, i oni malo stariji vesele se dobiti neku sitnicu.

Neki od ovih prijedloga nisu baš jeftini, ali jedno je sigurno, svi ih zaslužujemo dobiti:

1. Replika automobila Lexus RC F

Božićno jutro vraća nas u djetinjstvo kada smo jedva čekali odmotati svoj poklon koji se nalazio ispod bora. Dečki su se najčešće radovali igračkama automobila. U svima nama čuči jedno veliko dijete pa smo sigurni da će se malo stariji dečki obradovati automobilu na daljinski upravljač i to upravo replici prvog Luxusa RC F.

2. Rošitlj Coleman RoadTrip LXE

Roštilj uvijek dobro dođe. Pogotovo kad ima kotačiće i lako se prenosi s mjesta na mjesto. Ispecite omiljeno meso za ekipu i uživajte u cjelodnevnom druženju.

3. Mini hladnjak “The Cooles Cooler”

Posljednji krik tehnologije, ovaj mini hladnjak definitivno je najcool hladnjak koji ćete naći. U njega stane sve što vam treba za piknik, a uz to ima i blender te otvor za USB.

4. Prijenosni zvučnik “Sticky Sounds”

Ovaj prijenosni zvučnik pravi je hit u američkim trgovinama. Njegova baterija traje čak osam sati pa je odličan za druženja na otvorenom.

5. Dron “Skyrocket”

Dronovi već neko vrijeme nisu dio znanstvene fantastike te su postali dostupni i u trgovačkim centrima. Ovi dronovi koji se mogu povoljno kupiti vaše će selfije dovesti na jednu posve novu razinu. Dronom zabilježite najbolje trenutke u svom životu.

6. Džepna praćka

Kao djeca svi smo voljeli praćke. Praćka “Pocket Shot” možda stane u svaki džep, ali ima izrazito napredne funkcije. To nije igračka za vašeg sina ili nećaka, to je praćka za prave lovce.

7. Bicikl Electra Ghostrider 3i

Tko ne voli bicikle? Oni koji ih obožavaju bit će oduševljeni ovim modelom. Kreativan dizajan osigurat će vam posebno iskustvo vožnje, ali i mnogobrojne poglede na ulici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...