Proslavljena peta godišnjica osnutka KBK Sv. Zoilo Zadar

Kickboxing klub Sv. Zoilo Zadar, osnovan 2010. godine, proslavio je jučer, 16. prosinca 2015. godine petu obljetnicu svog postojanja. Sam klub osnovan je upravo na dan jednog od četiri zaštitnika grada Zadar, svetog Zoila, po kojemu i nosi ponosno ime. Upravo u tu čast, jučer je u prostorijama kluba održan i prigodni domjenak.

KBK Zolio, proslava

Klub za mlade

Predsjednik i osnivač kluba, Tomislav Torić kazao je kako je klub osnovan s namjerom da mlade ljude povuče s ulice kako bi upravo tamo, a ne na nekom drugom mjestu izbacili višak energije.

– Klub je upravo zato i osnovan, kako bi mladi mogli višak svoje energije izbaciti u dvorani baveći se sportom. Ujedno će biti podučeni i vještinama samoobrane, tako da je cijeli proces zapravo jedna pozitivna stvar, govori Torić.

Prema Torićevim podacima, koji se sam bavio kickboxingom i koji je prošao nekoliko borilačkih klubva borivši se na raznoraznim natjecanjima, kroz KBK Sv. Zoilo Zadar je u pet godina prošlo, vjerovali ili ne – impresivnih stotinjak članova!

Sekcija za žene

– Danas u klubu imamo tridesetak članova i nekima od njih se vidi potencijal za natjecanja i osvajanje odličja. U klubu postoji i sekcija za žene gdje radimo kružne treninge snage. Koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su prodnijeli razvitku i radu kluba, skromno će alfa i omega kluba Tomislav Torić.

Za one koji ne znaju, a imaju želje vidjeti kako stvari funkcioniraju iz prve ruke, KBK Sv. Zoilo Zadar nalazi se u bivšoj vojarni Ante Banina na prvom katu. Treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom u 20 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...