Dikljanski HSLS piše gradonačelniku: “Dali ste obećanja, hoće li se ispuniti?”

Nevrijeme koje je nedavno pogodilo naš grad, ali ponajviše gradsku četvrt Diklo, napravilo je ogromnu štetu o čemu svjedoče zasute ceste, uništene šetnice uz more i porazbijane brodice malih ribara.

Sve to razljutilo je mještane koji su itekako svjesni da je najveći dio štete mogao biti izbjegnut da su ispunjena obećanja gradskih oca koja su dana mnogo prije je nevolja zadesila dikljanski kraj.

Ipak, u nadi da će odgovorni reagirati na nastalu štetu pravovremenom sanacijom ključnih točaka, od tamošnjeg HSLS-a upućeno je otvoreno pismo gradonačelniku i gradskim službama koje blagim tonom upozorava da je već krajnje vrijeme da se dana obećanja počnu izvršavati.

Pismo prenosimo u nastavku.

S obzirom na nedavno nevrijeme i porazbijane brodice u Diklu točnije predjelu Suha, podsjećamo Gradonačelnika i gradske službe na dano obećanje da će se s radovima na sanaciji obalnog pojasa Diklo – Suha, Mali Milini započeti do početka turističke sezone.

Ova inicijativa HSLS-a ponovljena je nekoliko puta i popraćena kroz medije kao i sastanak vijećnika HSLS-a m.o Diklo Zvonimira Trošelja s gradonačelnikom gdje je obećana sanacija rive Diko – M.Milini, Suha.

Podsjećamo da je nedavno nevrijeme napravilo štetu svima koji imaju vezane brodice na tom dijelu.

Pitamo gradonačelnika hoće li se izgraditi lukobran? Kako će izgledati nova riva ?   

Nadamo se da ce se obećanje ispuniti te da će moji Dikljani konačno dobiti rivu o kojoj svi sanjamo preko 25 godina.

S poštovanjem!

                                                           Predsjednik M.O. HSLS-a Diklo
                                                                            Zvonimir Trošelj

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...