Nazor: “Očekuje nas teška utakmica u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića protiv Cibone!”

Veliko nestrpljenje posljednjih dana vlada u svijetu hrvatske košarke. Četiri kluba – Cedevita, Cibona, Kvarner 2010 te domaćin Zadar u srijedu započinju borbu za prestižni naslov.

– Sigurno da nas očekuje teška utakmica u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića protiv Cibone. Ove sezone smo igrali već dvije utakmice u ABA ligi koje su bile dosta teške. Obje ekipe su dosta izjednačene te će sigurno naša utakmica biti dobar mamac za publiku. Tko bude više želio pobjedu imat će veće šanse da ode u finale Kupa!, izjavio je trener Zadra Ante Nazor uoči početka završnice.

Zadru će se u polufinalu u srijedu, 17. veljače suprotstaviti zagrebačka Cibona. Utakmica se igra u 20 sati, a trener Zagrepčana Damir Mulaomerović najavljuje:

– Čast nam je da smo se plasirali u završnicu Kupa. U polufinalu smo dobili ždrijebom možda i najtežeg protivnika jer Zadar je domaćin turnira i igrat će pred svojom brojnom publikom. Bez obzira na to nadamo se pobjedi i prolasku u finale, a sigurno je da će biti izrazito teško. Od turnira očekujem da bude pravi festival dobre košarke!

U prvoj polufinalnoj utakmici u 17:10 sati sastaju se branitelj naslova Cedevita i Kvarner 2010.

– Kup Krešimira Ćosića je za nas važno natjecanje. Čast nam je što i ove godine nastupamo u završnici kupa u kojem se igraju dvije utakmice u dva dana. Nadam se da će gledatelji uživati, a mi kao branitelji naslova tražimo obranu trofeja od prošle godine!, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

Trener Kvarnera 2010 Marijan Mance izjavio je:

– Velika čast i priznanje za klub Kvarner je da već drugu sezonu zaredom igramo završnicu Kupa. Opet igramo protiv Cedevite. Ovo nam je prilika za dobru promociju i da probamo što bolje parirati jakom suparniku!

Finalna utakmica igra se u četvrtak, 18. veljače u 20 sati. Sve utakmice završnice u izravnom su televizijskom prijenosu na HTV 4.

Ulaznice za završnicu prodavat će se na blagajni sportskog centra Višnjik po cijeni od 30 kuna za polufinalni dan, te 30 kuna za finale. Paket ulaznica za oba dana može se kupiti po cijeni od 50 kuna. Organizatori završnice tvrtka S Event i košarkaški Savez zadarske županije omogućili su besplatan ulaz na sve utakmice pretplatnicima KK Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...