Video: Zadar trese košarkaška groznica

Danas započinje Završnica Kupa Krešimira Ćosića, a grad košarke trese groznica već danima. Očekuju se pune tribine Višnjika. Nije ni čudo jer nakon osam sušnih godina Zadar ima priliku osvojiti trofej.

Kakva atmosfera vlada u gradu, što očekuju Zadrani, kakvo su rođendansko iznenađenje organizatori pripremili izvršnom dopredsjedniku KK Cibona Aci Petroviću pogledajte u video prilogu. Ekipa S event TV-a je zavirila u dvoranu, na ribarnicu, u brijačke radnje, prošetala Kalelargom…

Mislim da bi trebalo pozvati publiku u što većem broju da podrže naše momke i da osvojimo taj Kup, rekao je zadarski košarkaški veteran Zdravko Jerak

Jako mi je drago da se završnica Krešinog kupa održava tu kod nas u Zadru i pozivam sve da u što većem broju ispune dvoranu kako bi na kraju krajeva taj Kup i ostao u Zadru, kazala je proslavljena hrvatska odbojkašica Barbara Ružić.

Kada Cibona stiže u Zadar to je uvijek sportski spektakl. Drago nam je što ćemo biti dio te velike košarkaške fešte i ono što je meni osobno najdraže igrat ćemo u onom ambijentu koji Zadar zaslužuje. Treba priznati da je Zadar s tim svojim navijačima i solidnoj sportskoj formi, neću reći apsolutni favorit, ali je favorit, izjavio je za nas Aco Petrović.

Podsjetimo, u prvoj utakmici koja započinje u 17.10 sati sastaju se Kvarner 2010 i Cedevita, a u 20 sati Zadar i Cibona.

Ulaznice su u prodaji na blagajni ŠC Višnjik do poluvremena druge utakmice. Dnevna karta stoji 30, a paket ulaznica za oba dana 50 kuna.

Nešto se događa u gradu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...