Zadar ponosan na svoju košarkašku legendu

Zadrani su, komemoracijom u HNK, odali počast košarkaškom velikanu, Bruni Marceliću. Osim predstavnika Grada, komemoraciji su se odazvali i predstavnici Zadarske županije i Hrvatskog košarkaškog saveza te mnogi Brunovi suigrači i drugi ljubitelji košarke i zadarskog kluba koji su došli iskazati podršku obitelji i prisjetiti se života i brojnih sportskih uspjeha pokojnog Marcelića.

U ime KK Zadar, o Brunovom košarkaškom životu govorio je direktor Boris Skroće, istaknuvši da je bio zaljubljenik u grad Zadar, te je uz Pina Giergiu i Krešu Ćosića jedini osvojio pet naslova prvaka i odigrao respektabilnih šesnaest sezona i ostao legenda te mu se od srca zahvaljuje na svemu što je dao za klub.

Dirljivim riječima u ime veterana od Bruna se oprostio Jure Košta te njegov prijatelj i suigrač Pino Giergia. Osobito emotivno o svom ocu govorio je njegov sin Ivan Marcelić. Udruga veterana obitelji Marcelić poklonila je fotografiju iz 1972. godine. Uručio ju je Ivica Obad, a primili sin Ivan i unuk Vito.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...