Zadarske košarkaške kadetkinje danas idu po broncu!

U Slavonskom Brodu danas će se odigrati završnica kadetskog državnog prvenstva za košarkašice na kojemu će naše mlade Zadranke u 12 sati pokušati nadigrati Brod na Savi u utakmici za treće mjesto. Za prvo mjesto bore se Vodice i Croatija u 14 sati, a evo što kaže o oba susreta Josipa Sesar, trenerica naših kadetkinja.

Sigurno je da će biti teška utakmica. Brod igra pred svojim navijačima ali ja vjerujem u svoje cure. Moramo napadački biti bolji i onda nam bronca neće pobjeći. Istina, imao mi svoje nedostatke koje cure nadoknađuju velikom željom, borbom, srcem i iznad svega zajedništvom. Riječ je od generaciji koja je zaslužila medalju i ja vjerujem da ćemo do nje i stići, kazala je o susretu Zadra i Broda za HRT Radio Zadar.

Obje ekipe su stvarno odlične, pokazale su najviše na ovom turniru. Ekipi Vodica dajem ipak malo više šansi za zlato, agresivniji su, odlično reagiraju pod pritiskom i imaju širu klupu dok Croatija ima tri izvrsne igračice koje nisu nezaustavljive. Neka pobjede Vodice i mi uzmemo broncu tako da Dalmacija u svoje vitrine spremi dvije medalje, zaključila je Sesar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...