I ovaj vikend Maraschino je vaše mjesto za izlazak uz “Mjesni odbor” i svemirski “Saturnus bend”

Maraschino bar i ovaj vikend za sve svoje goste sprema dobar provod – u petak 11. ožujka u Zadar stiže Mjesni odbor s otoka Šolte, a u subotu zabava ne prestaje uz pop rock, rock i hard rock sastav Saturnus. Ulaz je na oba dana slobodan za sve te zabava počinje točno u 23:30!

Što se benda Mjesni odbor tiče, sigurno znate njihovu pjesmu “Mande Mande” (iz spota koje je i uzeta slika za ovaj članak), a ako se želite više upoznati s njima, ekipa iz Maraschina prenosi kratku biografiju.

Debitantski album Mjesni odbor snima tijekom 2012. za vrijeme velikog snijega u veljači pod producentskom palicom Steva Vučkovića – Stividena i predstavlja ga singlom “Mande Mande” koji debitira na prvim mjestima brojnih top ljestvica u Hrvatskoj i postiže zapažen uspjeh te kao takav – svojim plesnim ritmom osvaja brojnu publiku. Album se prodaje u maloj nakladi s obzirom na domaće prilike i bend na krilima uspješnih nastupa (predgrupa Hladnom pivu na njihovoj promociji albuma Svijet glamura u Splitu, kao i brojnim samostalnim nastupima diljem Dalmacije te u Zagrebu u sklopu Velike Rock Eksplozije) izdaje još jedan singl – “Konfuzija (ispod karatila)” te snima drugi studijski album u ožujku2013.

Video spot za prvi singl “Mande Mande” kao niskobudžetni video uradak domaćih entuzijasta uskoro dobiva svoju premijeru na CMC glazbenom TV kanalu te ostvaraje brojnu gledanost na Youtube.

U svibnju 2013. snimaju i svoj drugi videospot za drugi singl “Konfuzija (ispod karatila)” koji, nedugo zatim, svoju premijeru ostvaruje na CMC glazbenom TV kanalu. Uskoro kreće prodaja drugog albuma “Divje sime”.

U svibnju 2013. nastupaju u glazbenoj emisiji “Garaža” u produkciji HRT gdje predstavljaju pjesme sa svojeg prvog i drugog albuma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...