Prestižni ZDBT najavljuje još spektakularnije treće izdanje turnira!

Najjači europski košarkaški pripremni turnir Zadar Dogus Basketball Tournament najavljuje još spektakularnije treće izdanje turnira. Hrvatska i Zadar od 22. do 25. rujna ugostit će neke od najboljih europskih klubova kojima će to biti završna priprema i testiranje forme uoči nove košarkaške sezone.

Organizatori najavljuju treće izdanje turnira kao do sad najatraktivnije i najbolje. Slike s turnira prošlih su sezona obišle svijet, a Zadar će tih dana u rujnu ponovno postati centar košarkaškog zbivanja. Zadar Dogus Basketball Tournament protekle je sezone privukao veliku pažnju brojnih stranih medija pa je tako više od 150 akreditiranih novinara pratilo drugo izdanje turnira koji je iz godine u godinu sve jači. Hrvatska ovim turnirom ima izvrsni sportski proizvod, a koji nam putem izravnih TV prijenosa u brojnim zemljama Europe i regije daje nemjerljivu reklamu.

Utakmice turnira mogle su se pratiti osim u Hrvatskoj i u Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te zemljama cijele regije. Službenu statističku web platformu turnira posjetilo je više od 15.000 posjetitelja iz više od 60 zemalja. Najaktivniji su bili navijači Olympiacosa, odnosno Grci, koji su s uvjerljivom prednošću iza sebe ostavili Hrvate i Srbe. Posjeti su stizali i iz ostalih zemalja sudionika turnira Turske i Njemačke, a zabilježili smo i posjete košarkaških fanatika iz Južnoafričke Republike te Brazila. Sam press centar turnira nedavno je nagrađen kao najbolji na sportskim događanjima u Hrvatskoj prema mišljenju Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Treće izdanje turnira pratit će i brojne aktivnosti izvan same košarkaške dvorane kojima je cilj Hrvatsku i Zadar učiniti iznimno atraktivnim i izvan glavne turističke sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...